Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paşa olmak

Rüyada paşa olmak

Rüyada paşa olmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, yanlış seçimler yapacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, anne baba duası alacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada paşa olmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların sizi engellemesine izin vermeyin.

Rüyada emekli paşa görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, iş hayatında zarar edileceğine işarettir.

Rüyada paşa kılıcı görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına delalettir.

Rüyada paşa olmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada ishak paşa sarayını görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ruhen güzelleşeceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ishak paşa sarayı görmek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalettir.

Rüyada askeri paşa görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, hasret çekenlerin buluşacağına alamet eder.

Rüyada paşanın elini öpmek işlerin ve düzenin bozulacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada osmanlı paşası görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, istediği başarıyı göstereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments