Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paşanın elini öpmek

Rüyada paşanın elini öpmek

Rüyada paşanın elini öpmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine işarettir.

Rüyada paşanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Ormanı yakmaktansa daha uzlaşmacı veya sakin bir tavırla olaylara yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada paşanın elini öpmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada paşa olmak kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada emekli paşa görmek getirisinden daha fazla olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada paşa kılıcı çiçeği görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, ekmek kapılarının kapanacağına tabir olunur.

Rüyada osmanlı paşası görmek eşine değerli hediyeler alacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada ishak paşa sarayını görmek işsizseniz işe gireceğinize, kavgaların büyüyeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada paşa kılıcı görmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi işarettir.

Rüyada ishak paşa sarayı görmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments