Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paşa kılıcı görmek

Rüyada paşa kılıcı görmek

Rüyada paşa kılıcı görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada paşa kılıcı gördüyseniz:

  • Keyifle olayları başlatabilirsiniz.

Rüyada paşa kılıcı görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada paşa kılıcı çiçeği görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ishak paşa sarayını görmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada paşa olmak işlerinin günden güne bozulacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada emekli paşa görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine işarettir.

Rüyada osmanlı paşası görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker paşa görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine işarettir.

Rüyada ishak paşa sarayı görmek işlerini tek başına yöneteceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, hayatına bakacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments