Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri paşa görmek

Rüyada askeri paşa görmek

Rüyada askeri paşa görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, bundan hayır göreceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, kazançlı işler yapılacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada askeri paşa gördüyseniz:

  • Kırıcı bir durumun meydana gelmesi ya da gelmemesi size bağlıdır.

Rüyada askeri paşa görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına yorulur.

Rüyada paşa kılıcı çiçeği görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker paşa görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada osmanlı paşası görmek zor zamanlar yaşanacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine alamet eder.

Rüyada ishak paşa sarayı görmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada paşa olmak rızkını kazanırken zorlanmayacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına delalet eder.

Rüyada paşanın elini öpmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına işaret eder.

Rüyada paşa kılıcı görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments