Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aile üyelerini görmek

Rüyada aile üyelerini görmek

Rüyada aile üyelerini görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına işarettir.

Rüyada aile üyelerini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler aniden sizin belli plan veya programlarınızın arkasında olduklarını söyleyebilirler.

Rüyada aile üyelerini görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üye olmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada öğretim üyesi görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, yeni bir başlangıç yapmaya, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada jüri üyesi olmak sakınılan bir şeye nazar değeceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine alamet eder.

Rüyada tarikat üyeleri görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Rüyada partiye üye olmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aileden dışlanmak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hayatınızın neşe dolacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada ailesini ölmüş görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments