Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaktan kan vermek

Rüyada parmaktan kan vermek

Rüyada parmaktan kan vermek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, kısmetinin açılacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmaktan kan vermek gördüyseniz:

  • Yerinize getirmeniz gereken sorumluluklarınız olması yaratıcı işlerle uğraşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada parmaktan kan almak ona dört elle gönülden bağlanacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada parmaktan kan aktığını görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işaret eder.

Rüyada parmaktan kan vermek sadece kendisini düşüneceğine, isteklerinin yerine geleceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağından kan geldiğini görmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine inanılır.

Rüyada parmağında kan görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına inanılır.

Rüyada parmağında kan aktığını görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada parmağından kan aktığını görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine inanılır.

Rüyada parmaklarında kan görmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments