Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaktan iğne çıkarmak

Rüyada parmaktan iğne çıkarmak

Rüyada parmaktan iğne çıkarmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, sağlığının geri geleceğine yorulur.

Rüyada parmaktan iğne çıkarmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya imajınızı ilgilendiren konuların ön plana çıkacağı bir süreç başlıyor.

Rüyada parmaktan iğne çıkarmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, borçlarının artacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağına iğne battığını görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına delalet eder.

Rüyada ayak parmağından iğne vurulmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmaktan iğne vurulmak üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına delalet eder.

Rüyada parmağa iğne batırmak rahatının bozulacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine delalet eder.

Rüyada parmağından iğne vurulmak iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, atılan adımların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada dişten iğne çıkarmak hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaktan iğne çıkarmak kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments