Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına cam batmak

Rüyada ayağına cam batmak

Rüyada ayağına cam batmak sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, neşeleneceğine işaret eder.

Rüyada ayağına cam batmak gördüyseniz:

  • Geçmiş çalışmalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz.

Rüyada ayağına cam batmak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla camura batmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, zor bir durumda kalacağına inanılır.

Rüyada göze cam batmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ayağa diken batmak hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ayağı çamura batmak elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağına birşey batmak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakları çamura batmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ayağı suya batmak rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments