Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağında pırlanta görmek

Rüyada parmağında pırlanta görmek

Rüyada parmağında pırlanta görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına yorulur.

Rüyada parmağında pırlanta gördüyseniz:

  • Evdeki ya da evle ilgili problemlerden uzaklaşmanızı sağlayacak programlar yapmanızda fayda var.

Rüyada parmakta pırlanta yüzük görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada parmağında pırlanta görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada parmağında pırlanta yüzük görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine inanılır.

Rüyada parmağa pırlanta yüzük takmak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada pırlanta gerdanlık görmek güzel bir hayatı olacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına inanılır.

Rüyada pırlantalı yüzük görmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada pırlanta kolye hediye almak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments