Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak boncuk görmek

Rüyada parlak boncuk görmek

Rüyada parlak boncuk görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, mevkie edineceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Rüyada parlak boncuk gördüyseniz:

  • Belli işler istediğiniz gibi gitmeyebilir, anlaşmalarda aksaklıklar söz konusu olabilir ya da planlardaki eksikler göze batmaya başlayabilir.

Rüyada parlak boncuklar görmek dertlerin son bulacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine işaret eder.

Rüyada parlak boncuk görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde parlak cisim görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, daha sık bir araya geleceğine, iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada parlak siyah görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kazancının günden güne arttıracağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak tesbih görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Rüyada yüzü parlak görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine inanılır.

Rüyada parlak siyah ayakkabı giymek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada parlak çiçek görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments