Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm hediye edildiğini görmek

Rüyada parfüm hediye edildiğini görmek

Rüyada parfüm hediye edildiğini görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, zaferlere doymayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, onları gücendireceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada parfüm hediye edildiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuların somut, dokunulabilir ya da materyalize olmaması, hiç varolmadığı ya da imkansız olduğu anlamına gelmiyor.

Rüyada parfüm hediye edildiğini görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine parfüm hediye etmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine tabir olunur.

Rüyada birinden hediye parfüm almak sıkıntılarını atacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada parfüm hediye aldığını görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, uykusuz geceler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada hediye parfüm almak zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada parfüm hediye etmek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına rivayet eder.

Rüyada hediye parfüm görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parfüm hediye vermek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments