Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parayı yakmak

Rüyada parayı yakmak

Rüyada parayı yakmak bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, istemediği halde borçlanacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına alamet eder.

Rüyada parayı yakmak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada sobada para yakmak yanlış yatırımlar yapılacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işarettir.

Rüyada parayı yakmak kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada para yakmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kağıt para yakmak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada bir yer yakmak günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kütük yakmak huzurunu yerine getireceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına işarettir.

Rüyada birşeyleri yakmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evde ateş yakmak yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments