Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşeyleri yakmak

Rüyada birşeyleri yakmak

Rüyada birşeyleri yakmak çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, yüklü siparişler alacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, yönetici olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birşeyleri yakmak gördüyseniz:

  • Yurtdışından iş bağlantısı yaptığınız misafirleriniz gelebilir.

Rüyada kadın yakmak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker kınası yakmak içinin hafifleyeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada odun sobası yakmak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada kedi yakmak kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına işarettir.

Rüyada oğlunu yakmak yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada çöp yakmak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada tüplü ocak yakmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, ticarete atılacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada elbiseyi yakmak gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments