Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kütük yakmak

Rüyada kütük yakmak

Rüyada kütük yakmak insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, umutsuz olacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, kazancın gittikçe azalacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada kütük yakmak gördüyseniz:

  • Eski yöntemlerin veya alışılmış yolların eskisi gibi işe yaramadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada kütük yakmak çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, statü atlayacağına, çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada derede kütük görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kütük yuvarlamak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, çok sağlıklı olunacağına, o kimselerden menfaat göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada asma kütüğü görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, aile hayatının hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada et kütüğü görmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, eğlence ve renk geleceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada ağaç kütüğü görmek imkânsızlıklarının biteceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada denizde kütük görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda kütük görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, önemli işlere imza atacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments