Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parayı tuvalete düşürmek

Rüyada parayı tuvalete düşürmek

Rüyada parayı tuvalete düşürmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine işarettir.

Rüyada parayı tuvalete düşürmek gördüyseniz:

  • O nedenle yapacağınız planlar önem taşıyor.

Rüyada tuvalete para düşürmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine işarettir.

Rüyada parayı tuvalete düşürmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, ağız tadının kaçacağına, zararını tamamen kapatacağına delalettir.

Rüyada tuvalete bozuk para düşürmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete birşey düşürmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada alyansı tuvalete düşürmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, büyük düşüneceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına inanılır.

Rüyada tuvalete ekmek düşürmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada terliğini tuvalete düşürmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete bebek düşürmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, ona göre davranacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments