Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parasının kaybolduğunu görmek

Rüyada parasının kaybolduğunu görmek

Rüyada parasının kaybolduğunu görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parasının kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Geyik muhabbeti eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada paranın kaybolduğunu görmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, dolandırılacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parasının kaybolduğunu görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına yorulur.

Rüyada para kaybolduğunu görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta kaybolduğunu görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, ismini herkese duyuracağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada birini kaybolduğunu görmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesinin kaybolduğunu görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisiyle kaybolmak maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine alamet eder.

Rüyada bir evde kaybolmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments