Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evde kaybolmak

Rüyada bir evde kaybolmak

Rüyada bir evde kaybolmak huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir evde kaybolmak gördüyseniz:

  • Halledilmesi gereken işleri, söylenerek veya sinirlenerek halledemez, sorunları çözemezsiniz.

Rüyada evde kaybolmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir evde kaybolmak aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük bir evde kaybolmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine yorulur.

Rüyada eve giderken kaybolmak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, eşe dosta yardım edileceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına inanılır.

Rüyada paranın kaybolduğunu görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, hayra ve esenliğe alamet eder.

Rüyada düğünde kaybolmak zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabası kaybolmak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küpesi kaybolmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments