Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta kaybolduğunu görmek

Rüyada karanlıkta kaybolduğunu görmek

Rüyada karanlıkta kaybolduğunu görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada karanlık yolda kaybolmak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta kaybolduğunu görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, kafasını toparlayamayacağına, hasta olacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıkta kaybolmak sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık ormanda kaybolmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık sokakta kaybolmak büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işaret eder.

Rüyada yağmurda kaybolmak malın ve paranın da arttıkça artacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine tabir olunur.

Rüyada koşarken kaybolmak işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada bir bebeğin kaybolduğunu görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, esenliğe kavuşacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments