Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para tutmak

Rüyada para tutmak

Rüyada para tutmak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, hata yapılacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine alamet eder.

Rüyada para tutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi güçlendirebilir veya yeni romantik bağlar kurabilirsiniz.

Rüyada kağıt para tutmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada elinde para tutmak tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine alamet eder.

Rüyada para tutmak sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, şükredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para tutmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş insanın elini tutmak sorunların aşılacağına, fakirlikten kurtulmaya, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inek tutmak işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına işarettir.

Rüyada yaşlı adamın elinden tutmak kazancını arttıracağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına inanılır.

Rüyada fare tutmak korkularının yok olacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments