Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek tutmak

Rüyada inek tutmak

Rüyada inek tutmak uzun süre cesaretini toplayamayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, geçineceğine inanılır.

Rüyada inek tutmak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten olaylara aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada inek tutmak işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek boynuzu tutmak insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada ağlayan inek görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ineğe su içmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada inek satmak hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ineği beslemek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada ineğin düştüğünü görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok kolay bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada ineğin yavrusunu görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, sevilip sayılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments