Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para savurmak

Rüyada para savurmak

Rüyada para savurmak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, para biriktirebileceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para savurmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler devrede dikkatli adımlar atmalısınız.

Rüyada para savurmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hastalıkların şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada harman savurmak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine inanılır.

Rüyada saçlarını savurmak olumlu değişiklikler yaşayacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına işarettir.

Rüyada saçları savurmak duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, husumetlerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç savurmak mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saman savurmak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada buğday savurmak ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine, zahmet veren işlerin artacağına delalet eder.

Rüyada kum savurmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, borçlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments