Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada harman savurmak

Rüyada harman savurmak

Rüyada harman savurmak uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, sağlık sorunlarının artacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada harman savurmak gördüyseniz:

  • Mevcut çabalarınızın sonuçlarını almak üzeresiniz.

Rüyada harman savurmak hayatının kötüye doğru gideceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını savurmak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada saç savurmak çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet eder.

Rüyada saçları savurmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, borçlarının artacağına yorulur.

Rüyada kum savurmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, ismini herkese duyuracağına alamet eder.

Rüyada saman savurmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına işaret eder.

Rüyada buğday savurmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını savurmak eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments