Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para miktarı görmek

Rüyada para miktarı görmek

Rüyada para miktarı görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, ailesi ile mutlu olacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada para miktarı gördüyseniz:

  • Evinizde konforunuzu arttıracak veya daha fazla kişinin yaşamasına olanak sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada az miktarda para görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bol miktarda kağıt para görmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada birinden yüklü miktarda para almak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada para miktarı görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüklü miktarda para bulmak tartışmaların sona ereceğine, ünleneceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada bol miktarda para görmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüklü miktarda kağıt para görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada para miktarı duymak uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments