Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para almayı görmek

Rüyada para almayı görmek

Rüyada para almayı görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada para almayı gördüyseniz:

  • Kağıt üzerinde gerekli çalışmaları yaparak, uzun süreli amaçlarınızın peşinden gidebilirsiniz.

Rüyada para almayı görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada para alıp saymak çarelere kavuşacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, canla başla çalışacağına rivayet eder.

Rüyada birinden para alıp vermek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada para alıp verdiğini görmek sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına inanılır.

Rüyada uzatılan parayı almamak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada para görüp almamak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada para görüpte almamak daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına yorulur.

Rüyada para alıp geri vermek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments