Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden para alıp vermek

Rüyada birinden para alıp vermek

Rüyada birinden para alıp vermek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, dargınların barışacağına, dayanışma içinde kalacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden para alıp vermek gördüyseniz:

  • Arkanızdan düşmanca tutumlara girilebilir.

Rüyada para görüpte almamak üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalettir.

Rüyada para almaya gitmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalet eder.

Rüyada para alıp cebine koymak kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada birinden para alıp vermek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada para alırken görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada para almayı görmek evlat sahibi olunacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada para almayı düşünmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına tabir olunur.

Rüyada para alıp kaçmak ortaklıklar varsa da bozulacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments