Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para alıp verdiğini görmek

Rüyada para alıp verdiğini görmek

Rüyada para alıp verdiğini görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, şansın kapanacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına yorulur.

Rüyada para alıp verdiğini gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde yeni uğraşlar zamanınızı çok daha renkli geçirmenizi sağlayabilir.

Rüyada para alıp verdiğini görmek şans ve kısmet elde edeceğine, karlı çıkacağına, işlerinde kara geçeceğine delalettir.

Rüyada başbakanın para verdiğini görmek sürekli yerinde sayacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının para verdiğini görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına rivayet eder.

Rüyada verdiğin parayı geri almak sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına yorulur.

Rüyada birinin kendine para verdiğini görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine para verdiğini görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin kağıt para verdiğini görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, takdir edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün para verdiğini görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments