Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir poşet mandalina görmek

Rüyada bir poşet mandalina görmek

Rüyada bir poşet mandalina görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir poşet mandalina gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi tarafından yanlış anlaşılabilir hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bir poşet mandalina görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, işlerin kara geçeceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına alamet eder.

Rüyada mandalina ve limon görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mandalina yemek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına işarettir.

Rüyada mandalina görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal mandalina ağacı görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada mandalina bahçesi görmek mallarının eksileceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada bir çuval mandalina görmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Rüyada soyulmuş mandalina görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments