Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa bal görmek

Rüyada ayağa bal görmek

Rüyada ayağa bal görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağa bal gördüyseniz:

  • Asıl niyet ya da duygularınızı açıklamanız işinize karışılması anlamına gelebilir.

Rüyada ayağa bal sürmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada ayağına bal sürmek eline haram para geçeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağa bal görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada biriyle bal yemek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalettir.

Rüyada bal yemek görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bal fabrikası görmek moralinin yerine geleceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine delalettir.

Rüyada ballı kaymak yemek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına yorulur.

Rüyada bal içinde arı görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments