Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal yemek görmek

Rüyada bal yemek görmek

Rüyada bal yemek görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada bal yemek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda açık fikirli olmalısınız.

Rüyada petekten bal yemek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada fındıklı bal yemek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada ağaç balı yemek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına tabir olunur.

Rüyada kaşıkla bal yemek şeref ve haysiyetin artacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine işaret eder.

Rüyada bal yağ yemek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, müjdeli bir haber alacağına inanılır.

Rüyada çiçekten bal yemek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken bal yemek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada parmakla bal yemek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments