Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızlı bayrak görmek

Rüyada yıldızlı bayrak görmek

Rüyada yıldızlı bayrak görmek rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, engel tanımayan biri olacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, ileride saygın bir kimse olacağına, geç de olsa huzura erileceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına yorulur.

Rüyada yıldızlı bayrak gördüyseniz:

  • Bazı tecrübeli kimselerin sizi karşılarına alıp, sizinle ilgili konularda uzun uzun konuşmaları olasıdır.

Rüyada yıldızlı bayrak görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, sevinçli haberler geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ay yıldız bayrak görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine işarettir.

Rüyada ay yıldızlı bayrak görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde bayrak görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işaret eder.

Rüyada gemide bayrak görmek gerçek dostluklarına odaklanacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine yorulur.

Rüyada türk bayrağı rozeti görmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine inanılır.

Rüyada chp bayrağı görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, riske atılacağına işarettir.

Rüyada askerin elinde bayrak görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments