Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özel okula gitmek

Rüyada özel okula gitmek

Rüyada özel okula gitmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, şen kahkahalar atacağına, boş yere korku duyulacağına delalettir.

Rüyada özel okula gitmek gördüyseniz:

  • Pazarlıklar esnasında elinizi güçlü tutmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada özel okula gitmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada özel okul görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada özel okula gittiğini görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına işarettir.

Rüyada özel harekatçı olmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine delalet eder.

Rüyada kadın özel bölgesi görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, hataların düzeltileceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada özel arabaya binmek kazanç ve kar getireceğine, umutların biteceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada özel bölge kıl görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, çok eğleneceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada özel güçlerin olduğunu görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments