Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özel ders almak

Rüyada özel ders almak

Rüyada özel ders almak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada özel ders almak gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili temel esasları irdeleyebilirsiniz.

Rüyada özel ders almak iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada özel ders vermek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kalbini kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada özel bölge kıl görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada özel bölgeye ağda yapmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada özel yeteneklere sahip olmak mutlu ve güzel günlerin geleceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada kadın özel bölge görmek duyguların karşılık bulacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, hayallere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada özel güçlerinin olduğunu görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada özel polis görmek maddi zararlara uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments