Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlendiğini duymak

Rüyada özlendiğini duymak

Rüyada özlendiğini duymak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına yorulur.

Rüyada özlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Olayların olurunu sağlamak için gereken her şeye sahipsiniz.

Rüyada özlendiğini duymak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına işarettir.

Rüyada öz dayıyı görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada öz kardeşinin öldüğünü görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada öz abiyle evlenmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada özlenilen birini görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına yorulur.

Rüyada turgut özalı görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada öz annesini görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, şansının kendinden yana olacağına işaret eder.

Rüyada öz babasını görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments