Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyunun içinde olmak

Rüyada oyunun içinde olmak

Rüyada oyunun içinde olmak yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada oyunun içinde olmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizle ilgili sezgilerinize dayalı kararlar alabilir veya ilişkinizde ilerleyeceğiniz yolu belirleyebilirsiniz.

Rüyada bir oyunun içinde olmak yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, oldukça uzun bir yolculuğa işaret etmektedir.

Rüyada oyunun içinde olduğunu görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, takdir edileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada oyunun içinde olmak şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine alamet eder.

Rüyada oyundan para kazanmak kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada halk oyunu oynadığını görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kaşık oyunu oynamak keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına rivayet eder.

Rüyada sokakta oyun oynamak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına işarettir.

Rüyada oyun kartları görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments