Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyunun içinde olduğunu görmek

Rüyada oyunun içinde olduğunu görmek

Rüyada oyunun içinde olduğunu görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, yüzüne kan geleceğine, kazançlı bir döneme girileceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına işaret eder.

Rüyada oyunun içinde olduğunu gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar bazı başarılarınızda veya işlerinizde size katkı sağlıyor olabilir.

Rüyada bir oyunun içinde olmak kazançtan yana kara geçeceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada oyunun içinde olmak maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, gözyaşının kuruyacağına, gücünün azalacağına delalettir.

Rüyada oyunun içinde olduğunu görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada oynadığın oyunu görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada oyun salonu görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, şansının bahtının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada oyun kartları görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, doğru adımlar atacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada oyun parkı görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, işlerin düze çıkarılacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına delalet eder.

Rüyada ünlü erkek oyuncu görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments