Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyunculuk yapmak

Rüyada oyunculuk yapmak

Rüyada oyunculuk yapmak işlerin sürekli büyüyeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, para yatıracağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada oyunculuk yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenize yardım edecek şeylerle zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada oyunculuk yapmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada oyun kazanmak rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine tabir olunur.

Rüyada kaşıkla oyun oynamak nasiplerini alacağına, asık yüzlerin güleceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada şans oyunu kazandığını görmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına alamet eder.

Rüyada şans oyunu görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına alamet eder.

Rüyada şans oyunlarından para kazanmak yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine rivayet eder.

Rüyada halk oyunu oynamak kendisini keşfedeceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şans oyunu kazanmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments