Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şans oyunu görmek

Rüyada şans oyunu görmek

Rüyada şans oyunu görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, rızkın genişlemesine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına işaret eder.

Rüyada şans oyunu gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz veya yeteneklerinizi geliştirmeniz ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada şans oyunlarından para kazanmak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şans oyunları oynamak çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, atılım yapacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına tabir olunur.

Rüyada şans oyunu kazanmak büyük bir karar verileceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şans oyunu tutturmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına tabir olunur.

Rüyada şans oyununda kazanmak büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada şans oyunu oynadığını görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şans oyunu kazandığını görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, yeni bir çevre edinileceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına delalettir.

Rüyada şans oyunundan para kazandığını görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, işlerin açılacağına, işlerine yeni işler katacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments