Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şans oyunu kazandığını görmek

Rüyada şans oyunu kazandığını görmek

Rüyada şans oyunu kazandığını görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına tabir olunur.

Rüyada şans oyunu kazandığını gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.

Rüyada şans oyunundan para kazandığını görmek dertlerinden arınacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada şans oyunu kazanmak atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, birikmiş parasının olacağına rivayet eder.

Rüyada şans oyunundan para kazanmak amacına ulaşacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye delalet etmektedir.

Rüyada şans oyunlarından para kazanmak üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şans oyununda kazanmak özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada şans oyunu kazandığını görmek şansın yüze güleceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada şans oyunu oynadığını görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada şans oyunu görmek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments