Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyuncu olmak

Rüyada oyuncu olmak

Rüyada oyuncu olmak sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, başarılarının katlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada oyuncu olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilirler.

Rüyada mezarda oyun oynamak huzura ve esenliğe kavuşacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına yorulur.

Rüyada sinema oyuncusu görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda oyun oynamak çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada oyun kağıdı görmek borçların kısa sürede kapanacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına delalet eder.

Rüyada bilgisayar oyunu görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin oyun havası oynadığını görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada halk oyunu oynadığını görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına alamet eder.

Rüyada tavla oyunu görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments