Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sinema oyuncusu görmek

Rüyada sinema oyuncusu görmek

Rüyada sinema oyuncusu görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, hakkını savunamayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine rivayet eder.

Rüyada sinema oyuncusu gördüyseniz:

  • Küçük sorunların tartışma ortamı yaratmasına izin vermezseniz, çalışmalarınızı iyi bir şekilde devam ettirebilirsiniz.

Rüyada sinema oyuncusu görmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla sinemaya gitmek elinin darlıktan kurtulacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine yorulur.

Rüyada sinema salonu görmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada sinema koltuğu görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada sinema görmek kısmetlerinden olacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada sinemada olmak üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sinema gitmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine rivayet eder.

Rüyada sinema salonunda olmak ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments