Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyun zarı görmek

Rüyada oyun zarı görmek

Rüyada oyun zarı görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, deneyim kazanacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına, kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada oyun zarı gördüyseniz:

  • Gerçek olanla yanlış veya yalan haber birbirine karışabilir.

Rüyada oyun zarı görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada kızlık zarının kanını görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine delalet eder.

Rüyada kızlık zarının bozulmasını görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına rivayet eder.

Rüyada kızlık zarı patladığını görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğan zarı görmek kazancının epey düşeceğine, yüzüne kan geleceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada kızlık zarını patlatmak üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, başarının garantileneceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızlık zarı patlaması görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, ticaretin büyüyeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments