Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturduğu evi boş görmek

Rüyada oturduğu evi boş görmek

Rüyada oturduğu evi boş görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, yeni işlerin geleceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, güzel huylarını terk edeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oturduğu evi boş gördüyseniz:

  • Evinizde aşırı yorulmanızı gerektiren bazı durumlar olabilir.

Rüyada oturduğu evi boş görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada boş arazide oturmak hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, onu doyasıya yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş boş ev görmek helal ve bol rızka kavuşacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine yorulur.

Rüyada boş evi temizlemek herkesin desteğinin alınacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine inanılır.

Rüyada boş ve büyük ev görmek ümitsizliğe, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada boş bir eve girmek rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına alamet eder.

Rüyada boş evde olduğunu görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada içi boş ev görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments