Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturan kalabalık görmek

Rüyada oturan kalabalık görmek

Rüyada oturan kalabalık görmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada oturan kalabalık gördüyseniz:

  • Terazi erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada oturan kalabalık görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ısırgan otu görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine yorulur.

Rüyada ot yandığını görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ot süpürge görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezardan ot yolmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, yeni bir ortama girileceğine işaret eder.

Rüyada oturarak uyumak sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya delalettir.

Rüyada çörek otlu peynir görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada zehirli ot yemek harama göz dikmeyeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments