Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüste ağlamak

Rüyada otobüste ağlamak

Rüyada otobüste ağlamak iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin yoluna gideceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, tutulan yolun isabetli olacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada otobüste ağlamak gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki, hemen karar vermeniz gereklidir.

Rüyada otobüste ağlamak başarılarının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada otobüsle seyahat ettiğini görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüs şöförü dövmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüsü sürmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada otobüse bindiğini görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, ödeme güçlü çekeceğine işarettir.

Rüyada otobüs devrilmesi görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine alamet eder.

Rüyada devrilmiş otobüs görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada siyah otobüs görmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments