Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüs şöförü dövmek

Rüyada otobüs şöförü dövmek

Rüyada otobüs şöförü dövmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, güç kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada otobüs şöförü dövmek gördüyseniz:

  • Yakın çevreden bir kadın önemli bir haber verebilir.

Rüyada otobüs şöförü dövmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüste gezmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun yol otobüsü görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada belediye otobüsüne bindiğini görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş otobüse binmek üzüntülerin günden güne artacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüse binip yolculuk etmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işarettir.

Rüyada otobüs kartı görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüs görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments