Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsü sürmek

Rüyada otobüsü sürmek

Rüyada otobüsü sürmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, zararın telafi edileceğine, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsü sürmek gördüyseniz:

  • Yanılgılar, yanlış anlaşılmalar veya aldatma ya da aldatılma durumları söz konusu olabilir.

Rüyada büyük otobüs sürmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, huzura kavuşacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına delalet eder.

Rüyada beyaz otobüs sürmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, kötü sözler duylacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada yolcu otobüsü sürmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüs sürmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine işarettir.

Rüyada otobüse sürmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsü sürmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada belediye otobüsünü sürmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına işarettir.

Rüyada otobüsle geziye çıkmak asla harama bulaşmayacağına, sevindirici şeyler duymaya, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments