Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah otobüs görmek

Rüyada siyah otobüs görmek

Rüyada siyah otobüs görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına inanılır.

Rüyada siyah otobüs gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak veya ani harcamalar yapmak yanlış olabilir.

Rüyada siyah otobüse binmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, zor günlerin biteceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah otobüs görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine yorulur.

Rüyada yolcu otobüsünü kaçırmak işten eve bir hayat yaşayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birini otobüste görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada otobüsün üzerine çıkmak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada denizin içinde otobüs görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize alamet etmektedir.

Rüyada otobüste gitmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada otobüste biriyle tanışmak sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments