Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsle eve gitmek

Rüyada otobüsle eve gitmek

Rüyada otobüsle eve gitmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, yakın çevresine fikir danışacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada otobüsle eve gitmek gördüyseniz:

  • Aslında onun kasıtlı bir haraketi olmayabilir.

Rüyada otobüsle eve gitmek parasının üstüne para ekleyeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada otobüs içinde gitmek çok büyük zorluklar çekeceğine, acı veren kazalara, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada otobüsle pikniğe gitmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına inanılır.

Rüyada otobüste gitmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada otobüsle hacca gitmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kazancının katbekat artacağına işaret etmektedir.

Rüyada hızlı giden otobüs görmek huzurunun artacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada otobüsün üstünde gitmek kendisini çok yıpratacağına, çıkmaza gireceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine delalet eder.

Rüyada otobüsle hızlı gitmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, mevki kaybına uğrayacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments