Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüste gitmek

Rüyada otobüste gitmek

Rüyada otobüste gitmek başını borçlardan kaldıramayacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına alamet eder.

Rüyada otobüste gitmek gördüyseniz:

  • Devam etmenin bir yolunu bulmanız gerekecek.

Rüyada otobüsle bir yere gitmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada otobüsle köye gitmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine yorulmaktadır.

Rüyada otobüsle okula gitmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada otobüse binip gitmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına işarettir.

Rüyada otobüsle pikniğe gitmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, isabetli kararlar alacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada otobüsle eve gitmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüste ayakta gitmek borçlarını bitireceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsle gitmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments