Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüs içinde gitmek

Rüyada otobüs içinde gitmek

Rüyada otobüs içinde gitmek aile bireylerinin mutlu olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüs içinde gitmek gördüyseniz:

  • Ama, o kişi dört gözle sizin itiraflarınızı bekliyor.

Rüyada otobüs içinde gitmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına inanılır.

Rüyada otobüsle geziye gitmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada giden otobüs görmek kişinin rahat edeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüsle pikniğe gitmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada otobüsle okula gitmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, kötüyse düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsle eve gitmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüsün üstünde gitmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Rüyada otobüsle köye gitmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments